PR Connect, et datadrevet PR- og SoMe-bureau

Vi tror på styrken af den organiske rækkevidde i relation til at opbygge og øge tilliden mellem dine forbrugere og dit brand. For os er troværdigheden, der skabes i samspillet mellem et brand og dets produkter, udgangspunktet for kundefastholdelse og erhvervelse af nye kunder.

PR Connect blev startet af Inger Marie Siefert i 1989, hvilket gør os til Danmarks ældste PR-bureau inden for mode og livsstil. Med 30 års erfaring i branchen har PR Connect opbygget tætte relationer til kunder og til pressen, og skaber derfor den mest optimale omtale for dit brand. Vi er altid opmærksomme på nye muligheder, og har blandt andet arbejdet med influencer marketing siden 2010 og SoMe-management siden 2015.

Ethvert brand er unikt. Af erfaring ved vi, at der ikke er en bestemt formel til at opnå gode resultater. Derfor skræddersyr og målretter vi SoMe-, influencer- og PR-løsninger, så de passer til lige netop dit brand og dine behov.

Med den organiske rækkevidde vi skaber, er det vores mission at bygge synergier på tværs af datadrevet SoMe-management, influencer kampagner og klassisk PR i hele Norden. Resultaterne af disse synergier gavner ikke kun den organiske rækkevidde, men bidrager også positivt til øvrige initiativer, som din virksomhed investerer i. Vi indsamler, analyserer og vægter resultaterne, og tilpasser din strategi herefter.

Med PR Connect som partner får du en unik genvej til værdifuld medieomtale og digital promovering gennem sociale platforme og influencers. Du vil få styrket dit brand, dit forhold til dine eksisterende kunder, og du vil få større eksponering overfor nye kunder.

Er du nysgerrig på vores priser? Lad os ringe dig op

Følg os på Instagram