Det hele startede i 1989...

Det ældste PR bureau i Danmark inden for mode- & livsstilsbranchen og med et fokus på at skabe PR løsninger, der virker.

Vi er PR Connect og vi vil hjælpe dig med at udvikle og styrke dit brand i gennem stærke PR indsatser. Hvorfor? Fordi effektiv og målrettet PR er essentielt for at opnå synlighed i medierne og fange forbrugerens opmærksomhed. 

Bureauet har eksisteret siden 1989 og derfor ved vi af erfaring, at der ikke er en bestemt formel til at opnå gode resultater. Ethvert brand er unikt, ligesom deres historier. I samarbejde med dig skræddersyer vi målrettede PR løsninger, så de passer til lige netop dit brand og behov. 

Vi fungerer som det professionelle bindeled mellem brands og medier, og vi hjælper dig med at nå din målgruppe på den måde, der passer bedst til dit brand. Om det er gennem en fuld PR pakke, events, Influencer kampagner, SoME Management eller noget femte. Hvis du vil høre, hvad vi kan gøre for dit brand, så Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. i dag.

Følg os på Instagram