Tekstforfatning & udsendelse af
pressemeddelelser til din målgruppe

Pressemeddelelser fra PR Connect fortæller den historie, der er unik for dit brand. Vi sørger for at skabe en fortælling, der vækker interesse hos din målgruppe, skaber engagement, og hjælper til at styrke tilliden til dit brand.

Hvad er tekstforfatning af en pressemeddelelse?

En pressemeddelelse er en artikel, der fortæller en historie om dit brand og er relevant for dine kunder. Det kunne for eksempel være, at din virksomhed har et socialøkonomisk fokus, at din virksomhed lancerer en særkollektion, eller at du producerer unikke økologiske produkter. Alle virksomheder har en unik historie at fortælle. 

For at engagere dine modtagere, er det vigtigt at indholdet er både skarpt, interessant og ikke mindst målrettet til din målgruppe. Vi udarbejder indholdet på baggrund af en samtale med dig om din virksomhed og identificerer den rette vinkel på historien.

Med de stærke skriftlige kompetencer, som vi huser hos PR Connect, får du let adgang til unikke fortællinger på både dansk og engelsk.

Hvad får du ud af udsendelse af pressemeddelelser til din målgruppe?

Hos PR Connect sørger vi for hele processen – det vil sige, at vi tager hånd om både research af målgruppen, tekstforfatningen og udsendelsen af pressemeddelelsen. Vi sender den til nøje udvalgte modtagere, der er relevante for dit brand, og med vores tætte relationer til pressen udvælger vi i fællesskab de rette journalister, stylister og magasiner.

Er du nysgerrig på vores priser? Lad os kontakte dig