Klassisk PR: Øg din presseomtale
med produktplacering via vores showroom

Det er så vigtigt for dit brand, at være repræsenteret i forskellige medier – både printede og digitale – og det forstår vi vigtigheden af hos PR Connect. Ved at benytte klassisk PR får dit brand øget presseomtale i magasinerne, hvor du vil blive eksponeret for deres mere end 100.000 månedlige læsere. Derfor tilbyder vi løsninger i klassisk PR inden for forskellige felter, som alle øger presseomtale omkring dit brand.

Presseomtale: To årlige pressedage i vores showroom

Vi præsenterer dine nye kollektioner for vores tætte relationer i pressen og for influencers, når vi to gange årligt i april og oktober afholder pressedage i vores showroom. Showroomet er åbent for udlån af kollektionerne, så pressen løbende kan låne produkter til modeserier og fotoskydninger.

Dit brand styrkes via flere forskellige platforme ved den presseomtale der medfølger, når dine kollektioner udlånes. Dette resulterer i, at dit brand opnår en større rækkevidde og når ud til en større målgruppe via produktplacering, hvilket øger din brand awareness.

Nyhedsbreve, mediebank og produktplacering

Udover fremvisning af dine produkter i vores showroom, tilbyder vi som PR bureau også redaktionel omtale og konkurrencer, og sammen med nyhedsbreve til pressen, sørger vi for at holde vores pressekontakter opdateret omkring dine produkter, og minder dem løbende om at benytte dine produkter i magasinerne.

Vi holder løbende vores pressekontakter opdateret omkring dine produkter, og sender dem nyhedsbreve og redaktionelt materiale, samt booker konkurrencer i diverse magasiner.

Nyhedsbreve er en optimal måde at holde pressekontakterne opdateret omkring dit brand. Her får vores kontakter de vigtigste informationer, hvor vi gennem en visuel præsentation fortæller historien om dit brand, og sørger for at pressen har dit brand i tankerne til deres redaktionelle omtale.

På vores mediebank kan pressen, der er relevant for dit brand, altid logge ind og finde oplysninger dine produkter, og downloade pack shots, som de kan bruge i magasinerne.

Hvad kan du opnå ved klassisk PR?

Med vores services inden for klassisk PR får dit brand øget presseomtale, og du opnår større rækkevidde i din kernemålgruppe, som ligeså øger erhvervelse af nye kunder. Dit brand styrkes yderligere i anerkendelse og renommé når dine produkter benyttes ved produktplacering i de anerkendte magasiner som vi arbejder tæt sammen med.

Skal vi hjælpe dig med at øge din presseomtale med klassisk PR?

Hos PR Connect hjælper vi dig med at få mest muligt ud af klassisk PR igennem både presseomtale, produktplacering og præsentation af dine produkter i vores showroom. Du opnår en øget interesse og engagement, og vi hjælper dig med at opbygge og øge tilliden til dit brand med vores stærke kompetencer i digital og klassisk PR. Et samarbejde med PR Connect forbedrer din kundefastholdelse og lader dig nå ud til potentielle kunder.

Er du nysgerrig på vores priser? Lad os kontakte dig