SoMe Management:
Engagér dit online community med en målrettet SoMe strategi

Din virksomheds tilstedeværelse på de sociale medier er afgørende for dit forhold til dine kunder og for erhvervelse af nye kunder. Som SoMe-bureau hjælper vi dig med at etablere målsætningen med din online tilstedeværelse – ved at være tilstede dér hvor dine kunder er, øger du salget.

Du får styrket forholdet til dine eksisterende kunder med en målrettet SoMe strategi for din virksomhed, og samtidig opnå du større rækkevidde og kommer i kontakt med potentielt nye kunder.

Hvad indebærer SoMe management hos PR Connect?

SoMe management hos PR Connect indebærer, at vi varetager din Instagram virksomhedsprofil – dette omfatter både at opbygge en indholdsplan, hvor vi sørger for produktion af indhold til profilen, samt at varetage dit online community, med alt fra besvarelse af beskeder fra dine følgere, til at interagere med dem ved likes og kommentarer.

Vi hjælper dig desuden med at fastlægge genren af indholdet på din virksomhedsprofil, tone of voice – altså hvilken jargon du kommunikerer med dine kunder i, samt identificere relevante hashtags. 
I fællesskab etablerer vi din strategi på de sociale medier og målsætningen med den, ud fra hvilke ønsker du har, om det for eksempel er øget salg, bredere eksponering eller flere butiksbesøg.

Hvorfor er det vigtigt med målrettet en SoMe strategi?

Når du har en målrette SoMe strategi for din virksomhed, forbedrer du dine chancer for at erhverve nye kunder. På samme tid styrker du også forholdet til dine eksisterende kunder, og du styrker tilliden til dit brand.

Skal vi hjælpe dig med at udforme en skarp SoMe strategi?

Hos PR Connect hjælper vi dig med at lægge den mest optimale SoMe strategi for dit brand, og fastsætte målsætningen med den, så dit brand bliver styrket på de sociale medier. PR Connect opbygger og øger tilliden til dit brand. Med vores stærke kompetencer i digital og klassisk PR forbedrer vi din kundefastholdelse og øger din rækkevidde blandt potentielle kunder.

Er du nysgerrig på vores priser? Lad os kontakte dig