Presse- & social media rapporter:
Medieovervågning af engagement

Med vores rapporter får du et samlet overblik over de steder, hvor dit brand er blevet eksponeret. Som kunde hos PR Connect får du daglig medieovervågning og rapportering. Vi tilbyder derudover en opsamlende presserapport og/eller social media rapport enten hver måned eller hvert kvartal. Rapporterne giver dig et overblik over eksponering af dit brand, samt en indsigt i hvilke produkter, der er i fokus i medierne og på de sociale platforme.

Medieovervågning der giver dig et unikt indblik i dine resultater

I presserapporter fra PR Connect får du håndgribelig data omkring annonceværdien, PR-værdien samt det totale antal læsere, der har været eksponeret for annoncen. I vores medieovervågning indsamler vi data til din rapport, og sørger for at angive alle de relevante resultater for dit brand.

Social media rapport: Hvem taler om dit brand?

Vores social media rapport giver dig et overblik over, hvem der taler om dit brand på Instagram. Rapporten vil blandt andet indeholde en oversigt over antallet af eksponerede brugere, deres engagement på opslag – både pr. opslag og i alt – samt det gennemsnitlige engagement hos influencers.

Med PR Connects medieovervågning og rapportering får du et klart indblik i, hvordan vores indsatser i klassisk og digital PR gavner din virksomhed og dit brand.
Er du nysgerrig på vores priser? Lad os kontakte dig