Influencer Marketing & kampagner som
tillidsskabende kanal til din målgruppe

Influencer marketing hjælper dig til at skabe troværdighed mellem din målgruppe og dit brand. Ved at benytte influencer kampagner på de sociale medier kan du erhverve nye kunder ved at ramme helt specifikke målgrupper, som bliver segmenteret efter demografiske data såsom alder, køn og bopæl.

Hvad er influencer marketing?

Influencer marketing består i at forbinde virksomheder med online personligheder, som har betydelig indflydelse på en specifik målgruppe på de sociale medier. Dine produkter bliver mere relaterbare for potentielle kunder, fordi influencers er i stand til at formidle autentisk indhold i øjenhøjde med deres følgere. På samme tid medfører denne strategi også øget brand awareness og autencitet omkring din virksomhed.

Hvad får du ud af influencer marketing og kampagner?

Din virksomhed kan igennem PR Connect blive forbundet til de influencers, som du synes matcher dit brand bedst, fordi vi har mange aktive samarbejder med forskellige typer af influencers. I fællesskab udvælger vi de mest relevante influencers og briefer vinklen på de kampagner, som de skal føre.

Ved influencer marketing oplever kunderne dine produkter i brug og ser, hvordan de kan indgå i deres dagligdag, hvilket yderligere styrker tilliden til dit brand. Her vil din Instagram virksomhedsprofil blive tagget, så nye potentielle kunder kan finde dig online. For at øge salget, er det vigtigt, at bio-teksten på din Instagram virksomhedsprofil linker til din webshop.

Influencer marketing og kampagner er en effektiv måde at eksponere din virksomhed over for en relevant målgruppe, som fører til nye kunder.

Skal vi hjælpe dig med at få det bedste ud af influencer marketing?

Hos PR Connect hjælper vi dig med at få relevante samarbejder med de rigtige influencers, så dit brand bliver styrket på de sociale medier. PR Connect opbygger og øger tilliden til dit brand. Med vores stærke kompetencer i digital og klassisk PR forbedrer vi din kundefastholdelse og øger din rækkevidde blandt potentielle kunder.

Se nærmere på vores andre ydelser, og find ud af om der er flere af dem som er interessante i forhold til dine behov. Kontakt os, hvis du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud.

Er du nysgerrig på vores priser? Lad os kontakte dig