Instagram workshop & rådgivning:
Få mest ud af din Instagram virksomhedsprofil

Du får en skræddersyet strategi, når du benytter dig af vores Instagram workshop og rådgivning. Denne strategi baserer sig på lige netop de udfordringer, som du står overfor med din Instagram virksomhedsprofil. Ved at tage udgangspunkt i din virksomhed og dine mål, hjælper vi dig på vej, og viser dig hvordan du får mest muligt ud af platformen.

Hvorfor være aktiv på sociale medier?

Sociale medier er fremtiden, og det er i særdeleshed de visuelle sociale medier, man bør investere i. Det visuelle medie er i kraftig vækst, og i dag benytter 36% af danskerne sig af Instagram – en stigning på 12% siden 2016.

En aktiv Instagram virksomhedsprofil gør dig let tilgængelig for dine kunder, inspirerer dem til køb, og tillader direkte interaktion. På den måde skaber du et stærkt bånd til dine kunder, øger din organiske rækkevidde, og styrker forbrugerens tillid til dit brand.

Instagram workshop og rådgivning: Hvilke resultater kan du forvente?

Vi laver en optimeringsrapport eller præsenterer et oplæg i dit tempo, baseret på dine udfordringer. Her får du konkrete tips til at hæve dit følgertal og -engagement. Vi gennemgår optimeringsmuligheder såsom de bedste tidspunkter at dele indhold på, typen af indhold du bør dele, følgerdemografi og vi sammenligner din Instagramprofil mod dine konkurrenters.

Det er vigtigt at opdatere sin Instagram virksomhedsprofil, fordi relevant og engagerende indhold tiltrækker nye følgere og potentielle kunder samt øger din følgerfastholdelse.

Skal vi hjælpe dig med at optimere din Instagram virksomhedsprofil?

Hos PR Connect hjælper vi dig med at udforme en skræddersyet strategi, så du er bedst muligt repræsenteret på de sociale medier. PR Connect opbygger og øger tilliden til dit brand. Med vores stærke kompetencer i digital og klassisk PR forbedres din kundefastholdelse, og du øger din rækkevidde blandt potentielle kunder.
Er du nysgerrig på vores priser? Lad os kontakte dig