Eventkoordinering & invitationer til skræddersyede presseevents

Med PR Connects eventkoordinering får du et event som skaber hype omkring dit brand, hvor du får mulighed for at fortælle om dit produkt i øjenhøjde og skabe vigtige kontakter. Lad PR Connect planlægge og eksekvere et presseevent for din nyeste kollektion, lancering af et produkt, eller for at sætte fokus på din butik.

Eventkoordinering fra idé til afvikling

Hos PR Connect tager vi hånd om al eventkoordinering, lige fra udarbejdelse af gæstelister, afsendelse af kreative invitationer, til booking af lokaler. Vi udarbejder forskellige idéer til eventet, og i fællesskab med dig udvælger vi den rette. Når rammerne er aftalt, sørger vi for at organisere og koordinere eventet fra start til slut. På dine vegne producerer og udsender vi invitationer til de relevante stylister, journalister og influencers, som matcher dit brand.

Læg planlægningen af dit presseevent i vores hænder

Til presseeventet arrangerer vi både mad og drikke samt goodiebags. Vi producerer pressemateriale til eventet, og laver efterfølgende opfølgning på arrangementet. PR Connect skaber det ideelle presseevent ud fra dine ønsker og behov.

Er du nysgerrig på vores priser? Lad os kontakte dig