Nyheder

                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Dickies præsenterer en tidløs og stilfuld denim kollektion

Dickies præsenterer en tidløs og stilfuld denim kollektion

Dickies omfavner deres næsten 100 års arv inden for arbejdstøj ved at præsentere en tidløs og stilfuld denim kollektion.

Siden 1922, hvor Dickies blev grundlagt, har denim været et af deres kerneprodukter. De startede som et 'bib overall' firma, hvor det var deres denim smækbukser, der skabte hele grundlaget for Dickies status i verdenen inden for arbejdstøj. I slutningen af 1920'erne designede de en fuld denim 'work wear' linje, som indeholdte både bukser, skjorter og jakker. Disse denim produkter har været inspirationen til Dickies nutidige denim kollektion, som har samme høje niveau af funktionalitet og kvalitet, som deres tidligere denim produkter, men nu med et moderne twist. Deres nuværende denim kollektion kommer i en række forskellige looks og pasformer, som passer til det elektiske stilvalg, der er i den moderne verden. Dickies formetlig mest ikoniske chinos, 874 work pant, har fået en denim re-work ved at tilføje den i en denim work pant udgave. Denimbuksen tilbyder samme ikoniske brede pasform som chinoen. Til dem, der gerne vil have et slankere og lower waisted pasform, har Dickies lavet en Denim Work Pant, som er baseret på deres 873 bukser. Den fås i rinsed og i sort. Derudover har de slim fit modellerne North Carolina med et regular fit, og Rhode Island modellen. Dickies er altid tro mod dem selv, og derfor kan du også finde deres denim smækbukser i kollektionen. 

","dropcap":false,"maxwidth_breakpoint":""}},{"name":"","type":"text","props":{"column":"","column_breakpoint":"m","text_style":"","text_align":"","text_align_breakpoint":"","text_align_fallback":"","maxwidth":"","maxwidth_align":"","margin":"medium","animation":"","visibility":"","text_color":"","text_size":"","content":"Siden 1922, hvor Dickies blev grundlagt, har denim v\u00e6ret et af deres kerneprodukter. De startede som et 'bib overall' firma, hvor det var deres denim sm\u00e6kbukser, der skabte hele grundlaget for Dickies status i verdenen inden for arbejdst\u00f8j. I slutningen af 1920'erne designede de en fuld denim 'work wear' linje, som indeholdte b\u00e5de bukser, skjorter og jakker. Disse denim produkter har v\u00e6ret inspirationen til Dickies nutidige denim kollektion, som har samme h\u00f8je niveau af funktionalitet og kvalitet, som deres tidligere denim produkter, men nu med et moderne twist. Deres nuv\u00e6rende denim kollektion kommer i en r\u00e6kke forskellige looks og pasformer, som passer til det elektiske stilvalg, der er i den moderne verden. 

Dickies formetlig mest ikoniske chinos, 874 work pant, har f\u00e5et en denim re-work ved at tilf\u00f8je den i en denim work pant udgave. Denimbuksen tilbyder samme ikoniske brede pasform som chinoen. Til dem, der gerne vil have et slankere og lower waisted pasform, har Dickies lavet en Denim Work Pant, som er baseret p\u00e5 deres 873 bukser. Den f\u00e5s i rinsed og i sort. Derudover har de slim fit modellerne North Carolina med et regular fit, og Rhode Island modellen. Dickies er altid tro mod dem selv, og derfor kan du ogs\u00e5 finde deres denim sm\u00e6kbukser i kollektionen. "}},{"name":"","type":"video","props":{"video_controls":true,"margin":"default","video":"https:\/\/youtu.be\/3g78PluO3UE","maxwidth":"","video_width":"600","video_height":"400","text_align":"center"}}]}]}]}]} -->