Nyheder

                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Velkommen til Pandhy's Danmark

Hos PR Connect er vi glade for at kunne introducere jer for PANDHY'STM, der byder jer inden for til en verden af omsorg og naturlig skønhed. 

PANDHY'STM tilbyder naturlig skønhedspleje og unikke metoder til krop og ansigt. De tilbyder noget anderledes og unikt og har fokus på at være kreativ, eksperimenterende og løbende udvikle deres brands, koncepter og produktserier. De tror på, at man skal bevæge sig væk fra den traditionelle sti for at skabe noget særligt.

PANDHY'STM historie startede med hårfjernings sukkerpasta i begyndelsen af 2000, Pandhy'sTM Sugaring, som er deres flagskib. I dag findes der utallige naturlige produkter og brands under PANDHY'STM mærke til professionel og hjemmebrug. Hos PR Connect vil I kunne opleve de holistiske skønheds- og velvære behandlinger: Pandhy'sTM SugarSPA og Beauty Gua Sha, samt et af Pandhy'sTM underbrands True DelightTM.

Pandhy's SugarSPA

Ansigts og kropsbehandlinger med den guddommelige sukker. Pandhy'sTM sukkerpasta består af sukker og vand og er stabile, allergivenlige og 100% naturligt. Med Pandhy'sTM SugarSPA kan du få unikke og effektive behandlinger som bl.a. sugar depilation, sugarmassage, sugarstamp og body firming treatments.


Beauty Gua Sha

Beauty Gua Sha by Pandhy'sTM er naturlig og effektiv facefitness for din hud. Den resultatgivende og profesionelle Beauty Gua Sha teknik giver instant lift og volume til huden. Resultaterne af behandlingerne kan forlæges ved at udføre Pandhy'sTM Beauty Gua Sha home guide derhjemme.


True Delight

True DelightTM har det anerkendte europæiske "Nature & Progrés" mærke, og tilbyder skønhedsprodukter, der er fyldt med aktive ingredienser, færre komponenter og ingen hjælpestoffer. De bygger på naturlige ingredienser af økologiske og ædle råvarer, blomstervand, vegetabilske olier, bivoks, sukker og æteriske olier. 

Pandhy'sTM behandlingsformer og skønhedsprodukter fås hos udvalgte skønhedsklinikker. Læs mere om Pandhy'sTM Danmark og find forhandlere på www.pandhys.com